• Totaalpakket op maat
  • Totale service met duurzame aanpak
  • Duurzaam en grondig
 

Ramen wassen  

Even de ramen wassen. Het klinkt eenvoudig, maar bij een bedrijfsgebouw is dat eenvoudiger gezegd dan gedaan. Schakel daarom de hulp in van een professionele glazenwasser. Kortom, reken op ICS Services uit Heule. Al meer dan 15 jaar doen wij de ramen van bedrijven in Oost- en West-Vlaanderen blinken.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

 

Laat ons uw ramen wassen voor een weergaloos resultaat

Om te ramen te wassen van een kantoor of industrieel gebouw, heeft u nood aan professionele materiaal. Ook ervaring en kennis zijn een vereiste voor een mooi en streeploos resultaat. Al dit en meer ontvangt u als u ons uw ramen laat wassen. Onze medewerkers komen op de afgesproken tijdstippen langs om te zorgen dat uw ramen weer helemaal blinken in de zon. Hierbij geniet u van onze innovatieve oplossingen en waterbesparende technieken. Dankzij ons osmosesysteem, wassen we uw ramen en gevel namelijk zonder ladders, stellingen of hoogtewerkers te gebruiken. Dit is sneller, eenvoudiger en zorgt voor een optimaal resultaat. Bovendien beperken we ons niet tot het wassen van de ramen. Ook de omlijsting, de zonnewering en zelf de gevel worden mee onder handen genomen. Zo ziet uw kantoor of gebouw er weer spic en span uit.

Vraag naar onze mogelijkheden voor uw bedrijf

Wilt u ons inschakelen om uw ramen te wassen? Of wilt u gebruikmaken van onze andere diensten? We passen ons graag aan volgens de activiteiten en noden van uw bedrijf. Contacteer ons vandaag nog voor een transparante offerte. Vul hiervoor het contactformulier in. We helpen u graag verder.

 

Contact  

ICS Services
Dwaallichtenlaan 76+
7700 Moeskroen, België
T (+32)56 35 95 20
F (+32)56 35 96 20
btw nr 0538856378
info@icsservices.be

Velden met * zijn verplicht