• Totaalpakket op maat
  • Totale service met duurzame aanpak
  • Duurzaam en grondig
 

Schoonmaakbedrijf  

Zoek niet verder naar een ervaren schoonmaakbedrijf dat ook zorgt voor een propere omgeving in scholen. Reken daarvoor op de uitgebreide facilitaire dienstverlening van ICS Services. Wij houden steeds rekening met uw werkzaamheden om u een service op maat te bieden. Lees verder en ontdek meer over ons schoonmaakbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

 

Transparant en ervaren schoonmaakbedrijf

Het is belangrijk om de netheid te bewaren, zeker in een omgeving met kinderen en tieners. Een verzorgde omgeving is immers belangrijk voor een aangename werk- of leefomgeving. Reken daarom op onze professionals. Wij stemmen onze facilitaire dienstverlening volledig af op uw werkzaamheden en creëren zo een nette omgeving waar het aangenaam vertoeven is voor iedereen. Voor bedrijven en scholen biedt ons schoonmaakbedrijf verschillende diensten, zoals:

  • Periodiek poetsen van uw lokalen en gebouwen
  • Regelmatig wassen en reinigen van ramen en deuren
  • Algemene schilderwerken
  • Parkingonderhoud inclusief signalisatie en belijning
  • Groenonderhoud
  • Gevelreiniging

Al deze diensten worden uitgevoerd door de betrouwbare en professionele medewerkers van ons schoonmaakbedrijf. De diensten worden daarbij afgestemd op uw wensen en behoeftes. Door alle services te bundelen in een schoonmaakbedrijf, heeft u tevens een aanspreekpunt dat altijd op de hoogte is van uw wensen.

Groene en duurzame manier van werken

Voor een totaalpakket aan facilitaire diensten voor scholen zijn wij uw schoonmaakbedrijf. Net zoals u bouwt aan de toekomst van uw studenten, dragen ook wij ons steentje graag bij. Dit doen we door onze duurzame methodes en milieuvriendelijke producten. Tevens werkt ons schoonmaakbedrijf met waterbesparende technieken en dringen we onze CO2 terug.

Vraag naar uw prijsofferte

Bent u benieuwd wat ons schoonmaakbedrijf kan beteken voor uw scholen? We vertellen u er graag meer over als u ons contacteert. Gebruik daarvoor het contactformulier. Hier kunt u terecht voor al uw vragen en voor een transparante prijsstelling.

 

Contact  

ICS Services
Dwaallichtenlaan 76+
7700 Moeskroen, België
T (+32)56 35 95 20
F (+32)56 35 96 20
btw nr 0538856378
info@icsservices.be

Velden met * zijn verplicht