• Totaalpakket op maat
  • Totale service met duurzame aanpak
  • Duurzaam en grondig
 

Grote schoonmaakbedrijven  

De voordelen van grote schoonmaakbedrijven zoals ICS Services

In zee gaan met grote schoonmaakbedrijven biedt heel wat voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat bedrijven zoals wij u een totaalpakket van facilitaire diensten aanbieden. Dat wil zeggen dat alle onderhoud en reiniging van uw gebouwen en locaties wordt uitgevoerd door een betrouwbare partner. Met andere woorden, bij grote schoonmaakbedrijven geniet u van één aanspreekpunt voor alles van algemene schoonmaak tot groenonderhoud. Alle werkzaamheden van grote schoonmaakbedrijven als ons worden dan ook uitgevoerd door geschoold en betrouwbaar personeel dat werkt met professioneel materiaal voor een optimaal resultaat.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

 

Wat onderscheidt ons van andere grote facilitaire bedrijven?

ICS Services biedt echter nog meer dan bovengenoemde voordelen. Ten eerste geloven we in een persoonlijk aanpak op maat. Daarom passen we onze dienstverlening aan volgens uw wensen en de unieke behoeftes van uw bedrijf. We geven u daarbij ook steeds gedegen advies over de beste aanpak. Daarnaast geniet u van innovatieve en duurzame oplossingen die weinig grote schoonmaakbedrijven u bieden. Zo gaan we duurzaam te werk met waterbesparende technieken en milieuvriendelijke producten. Dit is goed voor de natuur en voor het imago van uw bedrijf.

Ontdek onze uitgebreide dienstverlening

Ontdek meer over de voordelen van ICS Services en contacteer ons vandaag nog voor uw transparante offerte op maat. U bereikt ons via het contactformulier. Ook met al uw vragen kunt u hier terecht.

 

Contact  

ICS Services
Dwaallichtenlaan 76+
7700 Moeskroen, België
T (+32)56 35 95 20
F (+32)56 35 96 20
btw nr 0538856378
info@icsservices.be

Velden met * zijn verplicht