• Totaalpakket op maat
  • Totale service met duurzame aanpak
  • Duurzaam en grondig
 

Industriële reiniging  

Heeft u nood aan een partner voor de industriële reiniging van uw gespecialiseerde bedrijfsruimtes? Reken dan op de professionals van ICS Services. Al meer dan 15 jaar verzorgen wij de professionele schoonmaak van bedrijven. Wij hebben de nodige kennis en materialen in huis voor de reiniging van elke ruimte.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

 

Uw partner voor gespecialiseerde industriële reiniging

Bepaalde ruimtes in uw bedrijf hebben nood aan een industriële reiniging. Dit omdat de plaatsen moeilijk bereikbaar zijn of zeer strikte hygiëne-eisen hebben. Of omdat het gaat om gespecialiseerde ruimtes waar met gevaarlijke middelen wordt gewerkt. Het gaat hierbij bijvoorbeeld over de reiniging van een silo of van de cleanroom van uw R&D-team. In deze gevallen rekent u op uw partner in industriële reiniging: ICS Services. Naast algemene schoonmaak van uw kantoren en ramen, komen wij ook langs voor de industriële reiniging van uw ruimtes. Dit gebeurt in samenspraak met u en volgens de noden van uw bedrijf en activiteiten. Zo weet u altijd wat te verwachten. Uiteraard worden deze werkzaamheden uitgevoerd door onze goed getrainde professionals met gespecialiseerde materiaal. Zo bent u verzekerd van een uitstekend en veilig resultaat.

Stel ons uw vragen

Ontvangt u graag een prijsindicatie voor een industriële reiniging in uw bedrijf? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier. Langs dit kanaal beantwoorden we ook graag al uw vragen omtrent onze werkwijze en services.

 

Contact  

ICS Services
Dwaallichtenlaan 76+
7700 Moeskroen, België
T (+32)56 35 95 20
F (+32)56 35 96 20
btw nr 0538856378
info@icsservices.be

Velden met * zijn verplicht