• Totaalpakket op maat
  • Totale service met duurzame aanpak
  • Duurzaam en grondig
 

Glazenwasser bedrijven  

ICS Servies is de ervaren glazenwasser voor bedrijven in West- en Oost-Vlaanderen. Al meer dan 15 jaar profiteren bedrijven in verschillende sectoren van onze persoonlijke en uitgebreide facilitaire dienstverlening. Lees verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

 

Professionele glazenwasser voor bedrijven

ISC Services draagt netheid hoog in het vaandel. We geloven dan ook dat een propere omgeving, een aangename omgeving is om in te leven en werken. Als professionele glazenwasser doen we graag de ramen van bedrijven blinken. Dit is positief voor uw personeel, maar ook voor uw organisatie. Mooie ramen die netjes blinken in het zonlicht zijn immers zeer uitnodigend voor gasten en klanten. Zo dragen we als glazenwasser bij aan het goede imago van bedrijven zoals het uwe. Als glazenwasser gebruiken we bij bedrijven steeds waterbesparende technieken en duurzame producten met respect voor de natuur. Ook dat behoort volgens ons tot netheid.

Vraag naar ons totaalpakket voor bedrijven

We geloven echter dat netheid niet stopt aan de deur van uw gebouw. Daarom bieden we bedrijven naast onze dienst als glazenwasser, ook andere facilitaire diensten. Denk daarbij aan de periodieke schoonmaak van uw kantoren, maar ook specialistische reinigingen en zelfs schilderwerken. Bij ons geniet u van een totaalpakket aangepast aan uw werkzaamheden en organisatie. Welke diensten mogen wij uitvoeren voor uw organisatie? Laat het ons weten en vraag naar uw transparante offerte op maat. Contacteer ons hiervoor via het contactformulier.

 

Contact  

ICS Services
Dwaallichtenlaan 76+
7700 Moeskroen, België
T (+32)56 35 95 20
F (+32)56 35 96 20
btw nr 0538856378
info@icsservices.be

Velden met * zijn verplicht