• Totaalpakket op maat
  • Totale service met duurzame aanpak
  • Duurzaam en grondig
 

Schoonmaak kantoren  

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de schoonmaak van uw kantoren? ICS Service is gespecialiseerd in de professionele schoonmaak van bedrijven in Oost- en West-Vlaanderen. Al meer dan 15 jaar zorgen wij voor een nette en aangename werkomgeving. Lees verder en ontdek meer over onze uitgebreide dienstverlening en persoonlijke aanpak.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

 

Professionele schoonmaak van uw kantoren

Een nette omgeving is een aangename omgeving om in te leven en werken. Het is echter een hele klus om een kantoorruimte net te houden. Bij ICS Services nemen wij deze klus u graag uit handen met onze professionele schoonmaak service voor kantoren. Op geregelde tijdstippen, rekening houdend met uw werkzaamheden, zorgen onze ervaren medewerkers voor de professionele schoonmaak van uw kantoren. Wat houdt dit allemaal in? Deze service omvat onder andere:

  • Reinigen van tapijten
  • Reinigen van muren en plafonds
  • Machinaal reinigen van grote oppervlaktes
  • Veegwerken
  • Reinigen van lino-vloeren

Elk hoekje wordt door ons grondig gereinigd. Zo ontvangt u een nette omgeving die de productiviteit van uw personeel bevordert en die het imago van uw bedrijf bij klanten ten goede komt.

Totaalpakket voor professionele schoonmaak

Naast de schoonmaak van kantoren, bieden we ook andere professionele schoonmaakservices voor bedrijven. Zo doen we ook graag uw ramen weer blinken in de zon en verzorgen we ook gespecialiseerde schoonmaak van bijvoorbeeld uw cleanroom of silo. Bij al onze services geniet u van innovatieve oplossingen aangepast aan uw bedrijf en opgeleid personeel voor een optimaal resultaat.

Vraag naar uw offerte op maat

Voor de professionele schoonmaak van uw kantoren en bedrijf in West-Vlaanderen is er maar een adres: ICS Services. Neem dus snel contact met ons op en vraag naar onze transparante offerte. U bereikt ons eenvoudig via het contactformulier.

 

Contact  

ICS Services
Kortrijksestraat 62
8501 Heule, België
T (+32)56 35 95 20
F (+32)56 35 96 20
btw nr 0538856378
info@icsservices.be

Velden met * zijn verplicht